Αρης Γιαβρής - Σεμινάρια Εκφρασης-Εκθεσης στους νέους Φιλολόγους

Για τους νέους Φιλολόγους

Όροι Χρήσης του διαδικτυακού τόπου
Ο διαδικτυακός τόπος www.mentorship.gr ανήκει στον Άρη Γιαβρή  και αποτελεί θυγατρικό διαδικτυακό τόπο (subdomain) του βασικού διαδικτυακού τόπου www.arisgiavris.gr.
Πριν περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας, σας παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις, διότι η επικοινωνία σας μαζί μας μέσω του διαδικτυακού τόπου www.mentorship.gr διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

1. Όροι
Ο www.mentorship.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις επικοινωνίας με τους επισκέπτες του ιστότοπου (www.mentorship.gr) και τους καθηγητές που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του.

Ο www.mentorship.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους επισκέπτες και καθηγητές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε μεταβολή,
μέσω αυτού του ιστότοπου..
2. Παρεχόμενες πληροφορίες
Ο www.mentorship.gr δεσμεύεται αναφορικά με την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στον ιστότοπό της τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των βασικών χαρακτηριστικών που περιγράφονται για κάθε υπηρεσία, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.
3. Περιορισμός ευθύνης
Ο www.mentorship.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για τυχόν παραλείψεις, αβλεψίες, αστοχίες, ή σφάλματα που σχετίζονται με την αξιοποίηση των υπηρεσιών της από τις καθηγήτριες ή τους καθηγητές.
Ο www.mentorship.gr βεβαιώνει για την έγκαιρη ενημέρωση των επισκεπτών της σχετικά
τη διαθεσιμότητα ή μη των υπηρεσιών της.
Ο www.mentorship.gr δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν στους επισκέπτες όταν επιχειρούν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο ή/και κατά τη διάρκειά της
και σχετίζονται με τη λειτουργία ή τη συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.
Ο www.mentorship.gr ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα
μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
Ο www.mentorship.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για την απερίσκεπτη δημοσιοποίηση από τους χρήστες των προσωπικών τους δεδομένων προς τρίτους.
4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Ο ιστότοπος www.mentorship.gr είναι ο διαδικτυακός τόπος που ανήκει στον Άρη Γιαβρή
και αποτελεί θυγατρικό διαδικτυακό τόπο (subdomain) του βασικού διαδικτυακού τόπου www.arisgiavris.gr.

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από τον Άρη Γιαβρή, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Άρη Γιαβρή και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Τα ονόματα, οι εικόνες, οι λογότυποι και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν
τον www.mentorship.gr και τις υπηρεσίες του είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του www.mentorship.gr και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής, πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.
Επίσης οι χρήστες των ιστοσελίδων του www.mentorship.gr αποδέχονται ότι δεν θα τις χρησιμοποιούν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου:

1. Παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων,
2. Περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα,
που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα
ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής,
3. Δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο, και
4. Χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.
5. Οι Υποχρεώσεις των επισκεπτών του διαδικτυακού τόπου
Οι χρήστες των ιστοσελίδων της www.mentorship.gr αποδέχονται ότι δεν θα τις χρησιμοποιούν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου:

1. Είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό,
2. Αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου,
3. Δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις,
4. Δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας).
Mentorship
Ειδίκευση
Εμπιστοσύνη